Mine bilder

Mine bilder
Ta en kikk da vel, helt gratis og uten bindingstid


Mitt største ønske med denne nettsida er kanskje å gi dere et innblikk inn i mine bilder. Kanskje er det noe du liker, kanskje er det noe som virker kjent, kanskje er det et bilde du har kjennskap til, kanskje er dette som for deg er nært og kjent, kanskje er det noe du har lyst på å eie. Ikke noe problem. Jeg kan til en gunstig/forhandlingsfri pris printe et bilde i størrelse fra 10x15 til A3+ på flere forskjellige papirtyper. Hvis du vil kan du også få tilsendt signert bilde med kopirettigheter på mail m.m. 


Mitt ønske er å dele noe med deg som du ville gjerne ha hatt. Med eller uten hatt spiller ingen rolle.


Banjo, valp 2017

Banjo, våren 2018

Banjo, valp 2017

Banjo, høsten 2018

Banjo (05.07.2017)

Shapendoes


Vi (Anne og jeg) er to lykkelige mennesker med en Shapendoes fra Kennel Askepott v/Heidi Gjerstad, som lyder navnet BANJO. En familiehund som elsker barn, og som er en hærlig turkamerat. Han har skjønt at når fotoutstyret kommer frem, så får jeg bare ta det med ro, og ikke stresse på sjæfen, for dette kan ta tid. Banjo er jo et motiv i seg selv i forskjellige posisjoner. Jeg elsker rasen med sitt gode lynne og humør. Her blir vi møtt med et smil hver dag med en loggrende hale. Dette selskapet er særdeles viktig på den årstiden (vinteren minst 5 mnd), hvor jeg soner eller sitter inne. Da er det viktig å plukke frem bildene som ble tatt, og drømme seg bort. Rydde litt på Mac`en, tenke positivt, for snart er tiden inne igjen for å fange nye øyeblikk.

Banjo har fått sin egen spalte for det fortjener han, og kanskje går du rundt å tenker på å anskaffe deg en hund. SE PÅ DENNE.

Natur


Her finner du landskapsbilder og naturbilder stort sett fra Ringebuområdet med sine daler og fjell. Fra Ringebufjellet er det kjempefin utsikt mot Rondane og Jotunheimen. Et massivt fjellandskap som gir uante antall motiver å hente, I dalføret har vi Lågen som er en lunefull elv med sine utbrudd av flom på sen vår/tidlig sommer. På sensommeren får den sin spesielle grønnfarge av smeltevann med alger fra Ottaelva. Vil også ta med noen bilder fra våre turer bort fra Gudbrandsdalen. 


GOD FORNØYELSE.

Appelsinsteinen/ mot Rondane/Friisvegen

Kvisthus/Ringebu

Langrompa/Muen i bakgrunnen

Ringebu/Frya/Lågen

Kvitfjelltoppen/OL 1994 utfor

Dompap, hanne

Stæren i vårsola 2018

Neslesommerfugl

Makro/Zoom


Jeg bruker fotoutstyr både med og uten speil, makro og superzoom og DJI drone. Dette for å fange det jeg ønsker, dit jeg ikke kommer. På bakken med makro kommer jeg lett fra min rullestol. Problemet kan være å komme opp igjen, men da har jeg god tid til å utforske bakken med min makrolinse, hvis den er tilgjengelig. Nikon Coolpix P1000 superzoom bruker jeg til å fotografere fugler, dyr og annet. Drona blir brukt med stor respekt for andre for å filme og ta bilder av det som skjuler seg bak den haugen hvor jeg ikke kommer. På fine dager kan jeg sitte timesvis og bruke alle mine sanser og utstyr til fange øyeblikket, og de er det mange av der ute i vårt prektige land med skog og fjell.


GOD FORNØYELSE

VIDEO

Selvlagde filmer


Her vil du finne selvlagde filmer/video fra forskjellige vinkler. Det er videoer både fra DJI og kameraer på bakken. Jeg ønsker med dette å gi dere en levende opplevelse fra steder og andre opplevelser.

Jeg håper dette vil falle i smak, og at dere får et nærere forhold til det jeg ser fra kamera og DJI´n


GOD FORNØYELSE

Flommen 2018/Ringebu

Skulpturen dragen/Ringebu

Myafallet/Venabygdsfjellet

Halvmåne/2000mm/13.4.19/20.30

Alle foto © Ingolf Bones