Om meg


OM MEG

Øksendalstoppen/Ringebu


Diverse prosjekter 

Dråpefotografering har i vinter vært et prosjekt. Her gjelder det å få dråper til å kollidere for å få den rette magien. Et prosjekt under utprøving. Mange hundre bilder er tatt for å få et brukbart resultat. Følg med videre. NYE PROSJEKTER PÅ GANG

Dette er meg


Ingolf Morten Bones


Jeg er en ivrig hobbyfotograf med meg sjøl som læregutt. Jeg har noen som gir meg tilbakemeldinger og råd som jeg ivrig lytter til. Mitt ønske er å fange det motivet jeg opplever, for så å gjenskape det i form av et bilde.


Jeg er født i 1954, og årsaken til at jeg sitter i rullestol er at jeg ble "tvangsgiftet" med Ms. Sklerose i 1986. Hun kan jeg ikke skilles fra, så da får hun pent følge meg på mine opplevelser/turer. Hun setter noen/mange begrensninger, men de forsøker jeg å utfordre, og noen ganger litt for langt. Med min X850 Permobil  kan jeg komme noe lengre inn på det motivet jeg ønsker å ta. Jeg har et sterk ønske om å bidra med mine erfaringer ved bruk av tekniske hjelpemidler. Det er vanskelig å nå fram, da det alltid handler om laveste pris, og ikke det som gir meg økt livskvalitet. Jeg kommer stadig med innspill, men lytter de? Jeg bor nå i Ringebu ovenfor sentrum med bratte bakker, som gjør at jeg må ha noe som fungerer for meg. 


DETTE ER IKKE SUTRING, MEN NOE SOM JEG OPPLEVER DAGLIG OG BRENNER FOR. VI FUNKSJONSHEMMEDE HAR OGSÅ KRAV PÅ ET LIV MED LIVSKVALITET.

Jeg nyter hver dag. Fotograferer og droner (DJI) så ofte jeg kan. 


MITT MOTTO ER: "NYT DAGEN I DAG, PRØV OG IKKE GRUE DEG FOR MORGENDAGEN

Jeg elsker min hobby med kamera og drone, så hva venter du på?Ta en uforpliktet tur innom mine sider så kanskje er det noe som faller i smak, og at dine tanker går fra det mørke til noe som lyser opp din hverdag.

Mine sider i dag

Dette er en ny nettside av april 2019, så dette er det jeg kan tilby i dag


Banjo - Schapendoes


Menneskets og vår beste vennNaturbilder


Bilder fra vår vakre natur rundt Ringebus dal og fjell

Makro og Zoom


Dyr og fuglebilder samt makrobilder
Alle foto © Ingolf Bones